Stedfar udsatte mig dagligt for seksuelt misbrug

Opdateret 6. februar 2020Billedet viser Dorte Sassi Krogh-Ehlers. Siden fortæller hendes traumehistorie.

Udadtil er jeg selvsikker og kontrolleret. Andre får ikke umiddelbart mistanke om hvordan det ser ud i mit indre.  Der sidder en pige på 13 år i en kasse lavet af glas, uden synlige huller eller udgange. Hvis lyd kunne trænge ud ville man høre hendes desperate skrig og gråd. Hun er et barn af kaos. Et kaos skabt af den verden hun er vokset op i. En verden af tavshed og TABU.

Min mor lavede en byttehandel med min stedfar

Da jeg var 13 år flyttede min mor sammen med en ny mand. Han skulle være min “far”. Min mor lavede en byttehandel med ham. Hun blev tilfredsstillet med sine lyster, og han fik fri adgang til mig seksuelt. Min mors eneste krav var at han ikke måtte blive forelsket i mig. Jeg lærte hurtigt at makke ret, for konsekvenserne ved ikke at gøre det var store. Han kørte psykisk på mig, manipulerede og isolerede mig, imens han påduttede mig sine krav.

Min stedfar udsatte mig for daglige overgreb

Da jeg var 15 år flyttede han ned på mit værelse i kælderen og begyndte at sove der hver nat. Sådan var mit liv. Overgreb blev dagligdag. Kassen indeni blev langsomt bygget op, for jeg måtte intet sige. Hvem ville tro mig?

Da jeg var 17 år skred min mor. Det blev gjort meget klart, at jeg ingen steder skulle. Min mor skred og lod mig være alene med min krænker.Han ville finde mig sagde han. Det ville være let for ham. Derefter tog overgrebene endnu mere til. Han blev ekstrem på mange måder. Han blev vred over små ting. Hvis nogen kiggede for længe på mig, så var det min skyld, og vreden fik jeg hurtigt at føle.

Jeg stak af fra min krænker mange gange

Han isolerede mig totalt. Til sidst turde jeg knapt gå udenfor en dør. Jeg sneg mig nærmest langs murene. Da jeg var 25 år fik min krænker en depression. Det blev på en måde min redning. For første gang i mit liv kunne jeg være på nettet uden at han overvågede mig.

Jeg mødte én i et spil og begyndte at skrive sammen med ham. Han lyttede og gav mig plads. Jeg havde ikke fortalt sandheden og fortalte, at jeg havdeMin krænker fik en depression, hvilket på en måde blev min redning. været nogle ting igennem på en skole. Det var en hård tid, men min ven gav mig mod til at kæmpe. Jeg endte med at stikke af fra min krænker mange gange, og blev langsomt forelsket i min ven fra spillet, som jeg tog op til så snart jeg kunne.

Gift med min bedste ven

Det var vidunderligt at føle sig en smule i live. Jeg blev gift og fik 2 skønne unger med min bedste ven.

For 8 måneder siden i en alder af 32 år, fik jeg endelig mod til at fortælle min mand og hans familie sandheden. Sikke en befrielse!!!!

Jeg går til psykolog en gang ugentligt og arbejder med den angst og PTSD, jeg har med i baggagen. Jeg kæmper med smerter 24/7 pga. en underlivs sygdom. En skade som nok er forsaget af alt det min krop har måtte igennem.

Min krænker bliver desværre ikke straffet

Min sag er meldt til politiet men desværre er den røget ind under forældelsesfristen på 10 år, som der er incest sager. Der får jeg aldrig sat et punktum.Der er en forældelsesfrist på 10 år for incest sager.

Jeg håber min historie kan være med til at bryde tavsheden og ikke mindst TABUET! Tak fordi du læste med. Ved at gøre det er du med til at bryde tabuet om incest og seksuelle overgreb.

Jeg har oprettet en blog som jeg begynder at arbejde på, der kan man læse om min kamp fremadrettet: Sassis blog.